صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

حدیث هفته

قال علی علیه ‏السلام :
زَکاهُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِی العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.
(غرر الحکم و درر الکلم،ص391)

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: دو بانوی دانشگاه، برگزیده چهارمین جشنواره ملی علم و زن شناخته شدند ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/22 |
دو بانوی دانشگاه، برگزیده چهارمین جشنواره ملی علم و زن شناخته شدند

در «چهارمین جشنواره ملی علم و زن (جایزه پروفسور مریم میرزاخانی)»، دکتر فاطمه مهدی زاده سراج و دکتر مهشید قربانیان (اعضای هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه) به عنوان برگزیدگان جشنواره مورد تقدیر قرار گرفتند.
در چهارمین جشنواره ملی علم و زن که در سه رده سنی زیر ۴۰ سال، ۴۰ تا ۶۵ سال و بالای ۶۵ سال و در گروه‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، هنر و معماری، کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست و گروه علوم پزشکی برگزار شد، دکتر مهشید قربانیان (استادیار گروه هنرهای کاربردی-معماری منظر) و دکتر فاطمه مهدی‌زاده سراج (استاد گروه مرمت) به ترتیب در رده سنی زیر ۴۰ سال و ۴۰ تا ۶۵ سال در گروه هنر و معماری به عنوان برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.
آئین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی علم و زن، ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۰ با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
 شایان ذکر است ۱۳ برگزیده کشوری این دوره از حائزین شرایط دریافت جایزه پروفسور میرزاخانی، پس از داوری از میان ۹۸۲ نفر از بانوان دانشگاهی کشور انتخاب شده‌اند.

جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران ضمن تبریک به دکتر مهدی زاده سراج و دکتر قربانیان، توفیقات روزافزون آنان را آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 3923 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4317