صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

حدیث هفته

قال علی علیه ‏السلام :
زَکاهُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِی العَمَلِ بِهِ؛
زکات دانش، آموزش به کسانی که شایسته آنند و کوشش در عمل به آن است.
(غرر الحکم و درر الکلم،ص391)

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علم و صنعت ایران، برای دو سال پیاپی نمونه کشوری شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/22 |

اساس ارزیابی و اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علم و صنعت ایران در بین مراکز بهداشت و درمان دانشجویی سراسر کشور به عنوان «مرکز بهداشت و درمان نمونه» در سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ انتخاب شد.
به همین مناسبت مراسم ویژه‌ای جهت تقدیر از مراکز برتر، ۱۳ تیرماه ۱۴۰۰ در محل وزارت علوم برگزار شد و لوح‌های تقدیر آن به دکتر حاجی زاده (رییس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه) توسط دکتر صفاری نیا (مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) اهدا شد.
ارایه خدمات مرتبط با سلامت جسمی به دانشجویان در ایام کرونا از دلایل انتخاب مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مرکز بهداشت و درمان نمونه اعلام شده است.
گفتنی است در مجموع سه مرکز دانشگاهی توسط سازمان امور دانشجویان وزارت عتف از بین مراکز بهداشت و درمان دانشجویی سراسر کشور به عنوان نمونه انتخاب شده اند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، کسب این موفقیت های ارزشمند را به ریاست و کارکنان آن مجموعه تبریک گفته، توفیقات روزافزون مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در ارایه خدمات بهینه را آرزومند است.

دفعات مشاهده: 398 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4317